FRI FRAKT ÖVER 499:-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
BUTIK I STAFFANSTORP
☼ FYNDA MED VÅRA PAKETPRISER!
Baby Jogger City Elite 2 Opulent Black
Baby Jogger

Baby Jogger City Elite 2 Opulent Black

Pris 9 699 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS

Baby Jogger City Elite 2 är en ultimat sittvagn för alla typer av terräng. Med en rymlig sittdel som kan bära hela 30 kg (enligt amerikansk standard), fjädring på hjulen och inbyggt fotstöd ger detta en komfort som är svår att slå. 

City Elite 2 kan enkelt fällas ihop med en hand och blir ett kompakt paket att förvara, när vagnen är hopfälld finns det en säkerhetsspärr som håller vagnen låst vilket gör det enklare att bära med sig vagnen. Suffletten erbjuder ett solskydd som skyddar mot solens starka strålar då den är UV50+ och har även ventilations- och tittluckor som håller sig stängda med magneter. Varukorgen är rymligt och kan bära upp till 4,5 kg. Handtaget är ett knäledshantag som regleras med två knappar så du kan ställa in den efter önskat läge. City Elite 2:s hjul är rejäla gummihjul som ger en fantastisk körkänsla där du även kan låsa framhjulet vid mer utmanande terräng.

- Vagnens vikt: 11,5 kg
- Viktkapacitet: 39.5 kg
- Mått - Hopfälld med hjul (LxBxH): 80x68x34 cm
- Mått - Hopfälld utan hjul (LxBxH): 77x53x31 cm
- Knäledshandtag
- Mått - Hopfälld utan hjul (LxBxH): 77x53x31 cm
- Vadderad sits
- Fällbart säte
- Hjulstorlek: 12 tums

City Mini Elite 2 har flertalet tillbehör du kan köpa till: regnskydd, bygel, barnbricka, adapter för babyskydd, liggdel och parent consol. 

Läs recensioner ()

TEKNISK INFORMATION

Märke Baby Jogger
Färg Svart