FRI FRAKT ÖVER 499:-
PRISGARANTI
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS
BUTIK I STAFFANSTORP
♡ BUGABOO SUMMER SALE - 10-20% rabatt på utvalt

5 produkttips för dig med nyfödd i sommar5 TIPS PÅ PRODUKTER FÖR DIG MED EN NYFÖDD BEBIS I SOMMAR

Nyfödda bebisar är känsliga för värme eftersom de ännu inte kan reglera sin kroppstemperatur som äldre barn kan. De blir också snabbt uttorkade och riskerar vätskebrist. Var extra vaksamma på detta i sommar. Här kommer en liten checklista med 5 produkttips som kan hjälpa till att svalka bebis under de varma sommardagarna:

1. Solskydd för Bebisar
Solskydd är viktigt för att skydda din bebis känsliga hud från solens skadliga strålar. Tänk på att nyföddas hud kan reagera på hudkrämer så här kan UV-kläder vara ett bättre alternativ och givetvis hålla sig i skugga så mycket som möjligt.
 

2. Ventilerad madrass & tunn filt
Investera i en ventilerad madrass som både är ventilerad, mjuk mot barnets nyfödda kropp och har fuktreducering för en behaglig sovtemperatur. En tunn filt kan också vara skönt att få svepa om sin nyfödda bebis, vi tipsar även ofta om våra ventilerade gallerfiltar som finns i flera olika färgval. 
banners_ pyretosnackan_LIT (27).jpg

3. Bärsele med Ventilation
En bärsele med bra ventilation är perfekt för sommarbruk. Den tillåter dig att bära din bebis nära samtidigt som den har en bra luftcirkulation för att förhindra att både du och bebisen blir för varma.
 

4. Luftfuktare och Fläkt
En luftfuktare kan hjälpa till att hålla luften i bebisens rum bekvämt och svalt. En fläkt med säkerhetsfunktioner för användning runt småbarn kan också bidra till en bättre natts sömn under varma nätter och perfekt att fästa på din barnvagn när ni är ut på tur en solig dag. banners_ pyretosnackan_LIT (28).jpg

5. UV-Skyddande Barnvagnsparasoll
Ett parasoll eller solskyddsdrapperi till barnvagnen är perfekt för att skydda din bebis från direkt solljus under barnvagnspromenader. Finns även solskydd till babyskydd hos oss.


Dessa produkter kan hjälpa till att hålla din nyfödda bebis bekväm och skyddad under de varma sommarmånaderna. Kom ihåg att alltid kontrollera produkternas säkerhetsrekommendationer och följa tillverkarens anvisningar för bästa användning. Håll er i skugga så mycket som möjligt under bebis första tid i livet.

Här hittar du fler produkter inför sommarens härliga varma dagar.