FRI FRAKT ÖVER 499:-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
BUTIK I STAFFANSTORP
KAMPANJ! -20% CYBEX GAZELLE S
JaBaDaBaDo Lek och lär låda 12-18 månader
JaBaDaBaDo Lek och lär låda 12-18 månader
JaBaDaBaDo

JaBaDaBaDo Lek och lär låda 12-18 månader

Pris 699 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS

Denna lek- och lärlåda från Jabadabado är utrustad med fyra noggrant utvalda leksaker, speciellt designade för att ge barnet en spännande resa genom lek och utveckling. Varje leksak har ett tydligt syfte för att hjälpa barn i åldern 12-18 månader att utveckla sina motoriska färdigheter och stimulera sina kognitiva förmågor.

Formpussel: Detta färgglada geometriska pussel bidrar till att barnen lättare känner igen olika former och färger. Det främjar finmotorik, matchningsförmåga, hand-öga-koordination och visuell uppfattning. De stora träknopparna är utformade för att vara lätta att greppa.
Bultbräda: En tidlös leksak som lockar små barn till att banka och hamra. Den främjar färgigenkänning, hand-öga-koordination, finmotorik och inspirerar till kreativ lek.
3-i-1 Sorteringslåda: Denna sorteringslåda stödjer utvecklingen av barns finmotorik, hand-öga-koordination, färgigenkänning, kritiskt tänkande, problemlösningsfärdigheter och koncentration.
Stapelbar kub: Ett underhållande stapeltorn med kuber i papp som hjälper barnet att lära sig balansera föremål för att hålla tornet upprätt. Det tränar hand-öga-koordination och introducerar tidiga matematiska färdigheter som storlek, höjd, jämförelse och ordning.
Dessa leksaker är utformade för att vara roliga och samtidigt lärorika, vilket gör dem till ett utmärkt val för barns utveckling och lek.

Produktmått: 27 x 19 x 14 cm
Förpackningsmått: 27 x 19 x 14 cm
Material: Enbärsträ plywood, mdf, bomull, rep

Läs recensioner ()

TEKNISK INFORMATION

Märke JaBaDaBaDo