FRI FRAKT ÖVER 499:-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
BUTIK I STAFFANSTORP
KAMPANJ! -20% CYBEX GAZELLE S
JaBaDaBaDo Lek och lär låda 18-24 månader
JaBaDaBaDo Lek och lär låda 18-24 månader
JaBaDaBaDo

JaBaDaBaDo Lek och lär låda 18-24 månader

Pris 699 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS

Denna lek- och lärlåda från Jabadabado är sammansatt av fyra omsorgsfullt utvalda leksaker som är skapade för att ta barnet med på en spännande resa genom lek och utveckling. Varje leksak har ett specifikt syfte för att möjliggöra för barn i åldern 18-24 månader att utveckla sina motoriska färdigheter och stimulera sina kognitiva förmågor.

Pussel: Ett dubbelsidigt pussel med olika teman på varje sida för en mångsidig lekupplevelse. Den ena sidan har ett färgpussel som inspirerar till kreativt utforskande och den andra sidan har ett kaninpussel som ger en utmaning och möjlighet att utforska mönster.
Dragdjur-elefant: En gullig elefantformad dragleksak som hjälper barnet att träna koordination och balans när det lär sig gå. Leksaken kan även användas till rollek och fantasifulla äventyr.
3-i-1 Aktivitetstriangel: Denna mångsidiga leksak främjar viktiga färdigheter som formigenkänning, problemlösning, logiskt tänkande och hand-öga-koordination. Den är utrustad med dekorativa kugghjul, rörliga insekter i en kulbana och en sorteringsfunktion med tre block i olika former.
Träpärlor med snöre: Denna leksak är utmärkt för att utveckla finmotorik, fingerfärdighet och hand-öga-koordination. Den uppmuntrar barnet att identifiera former och färger samtidigt som det tränar på att trä pärlorna på snöret, vilket främjar kreativitet och konstnärliga färdigheter.
Dessa leksaker är utformade för att vara både roliga och lärorika, och de bidrar till en positiv utveckling hos barnet genom lekfullt utforskande och aktivitet.
Produktmått: 27 x 29 x 14 cm
Förpackningsmått: 27 x 29 x 14 cm
Material: Plywood,enbärsträ,bok,bomull,rep

Läs recensioner ()

TEKNISK INFORMATION

Märke JaBaDaBaDo
Färg Multifärgad