FRI FRAKT ÖVER 499:-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
BUTIK I STAFFANSTORP
KAMPANJ! -20% ALLT FRÅN UPPABABY
Elvie Trainer bäckenbottentränare
Elvie Trainer bäckenbottentränareElvie Trainer bäckenbottentränareElvie Trainer bäckenbottentränareElvie Trainer bäckenbottentränare
Elvie

Elvie Trainer bäckenbottentränare

Pris 2 121 SEK (2 495 SEK)
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 2 121 kr

Elvie trainer hjälper dig att få tillbaka styrkan i bäckenbotten efter graviditeten. Elvie Trainer är en flerfaldigt prisbelönt kniptränare för din bäckenbotten och hjälper till att minska urinläckage, ger snabbare återhämtning efter förlossning och bättre intimhälsa.

Elvie ansluter du till Elvie appen där du kan följa din träning i realtid. Elvie visualiserar dina rörelser i bäckenbotten med hjälp av en teknik som ofta används inom vården. Till Elvie Trainer kommer ett roligt designat träningsprogram, utvecklat med hälp av experter från Imperial College London och University of Oxford, som ger resultat efter mindre än 4 veckor.
 

Vattentålig, rengörs med tvål och vatten
Mått: 160 x 30 x 20 mm. Vikt: 25 gram
Drivs av ett återuppladdningsbart litium-ion-batteri, batteritid upp till 8 veckor
Diskret laddning i fodralet via Micro USB (kabel medföljer)
Kräver smartphone och appen Elvie som finns att ladda ner gratis till iOS och Android
Kompatibel med Android 4.3 och senare samt iPhone 4S och senare
Ansluter till mobilen via bluetooth 4.0 (lågenergi)

Flerfaldigt belönad och älskad av kvinnor i hela världen - Elvie bäckenbottenstränare är liten, mjuk och bekväm. Designad för att passa alla kvinnor och går att anpassa i storlek med medföljande extra skal. En stark bäckenbottenmuskelatur är en bra grund till din core-styrka, vilket är en viktig del i en frisk och fungerande kropp. En svag bäckenbotten är förvånansvärt vanligt. 1 av 3 kvinnor och upp till 80% av gravida och nyförlösta upplever problem. 

Att förstå hur du ska träna är grundläggande. Hela 30% kniper nedåt istället för uppåt - vilket på sikt kan skada bäckenbottenmuskulaturen. Elvies patenterade teknologi mäter kraft och rörelse och säger till om du kniper fel så att du kan förbättra din teknik. Detta gör Elvie unik och fungerar verkligen som en personlig tränare för dina knipmuskler.

Läs recensioner ()

TEKNISK INFORMATION

Märke Elvie
Färg Multifärgad