FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
➤ FLASHDEAL! 10% RABATT MED KOD:DEAL10
12

Baby Jogger

Baby Jogger sittvagnar, barnvagnar & sulkys

Varumärket Baby Jogger är en amerikansk barnvagnstillverkare och har i 25 år tillverkat babyprodukter i hög kvalitet. Deras fokus på produkterna är innovation, design, rörlighet och funktion. Hos Pyret och snäckan hittar du populära barnvagnar som City Tour, City Elite och City Mini Gt med mera. Babyjogger stöttar barnfamiljer som lever ut sitt liv till fullo och har skapat barnvagnar som är gjorda för resor och äventyr.  

Babyjogger är ett globalt varumärke som i över 35 år varit med i branschen och fått erfarenhet. De designar högkvalitativa barnvagnar som ger aktiva föräldrar säkerhet och frihet att leva livet fullt ut med sina barn. Deras första trehuliga joggingvagn tillverkades år 1984 och än idag fortsätter Baby jogger revolutionera alla aspekter i barnvagnskategorin. Med den unika och smarta Quick fold-funktionen är det enkelt och smidigt att fälla ihop barnvagnarna med ett enhandsgrepp. Du kan vara säker på att denna funktionen följer med varje enskild modell i deras barnvagnssortiment.  
Baby Joggers suffletter har en solskyddsfaktor på 50 vid soliga dagar skyddar det ditt barn.  

Hos Pyret & snäckan i Baby Joggers sortiment hittar du sulky, sitt, syskon/tvillingvagn med mera.  

Om du låter en Baby Jogger-vagn rulla in i ditt liv är det troligt att du gillar fart och fläkt men ändå vill prioritera säkerhet och bekvämlighet för ditt barn. Med över 25 års erfarenhet i branschen vet Baby Jogger vad som krävs av den aktiva familjen när det kommer till valet av barnvagn. Baby Jogger fokuserar på design, rörlighet, funktion och innovation och dessa nyckelord genomsyrar varje enskild modell i deras breda barnvagnssortiment.

Oavsett vilken Baby Jogger barnvagn du väljer så kommer den att vara stabil och balanserad med en hög viktkapacitet. Den har en bred bakaxel som hjälper vagnen att behålla stabiliteten oavsett terräng och dessutom manövrerar du den lätt oavsett lastens tyngd tack vare det 360 grader snurrbara framhjulet.

Fäll snabbt ihop din Baby Jogger med ”Quick fold”- funktionen

Att snabbt och smidigt kunna fälla ihop barnvagnen och bege sig av ut på äventyr eller hemåt när hungern börjar kurra i magarna efter en dag ute är av största vikt. Baby Joggers vagnar har en särskild Quick fold- teknik vilket förenklar hopfällningsproceduren maximalt.