FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
KAMPANJ PÅ POPULÄRA MATSTOLAR FRÅN STOKKE!

SÄKRA BABYSKYDD FRÅN CYBEX

Cybex erbjuder babyskydd och bilbarnstolar i världsklass med högsta säkerhet tillsammans med enastående design. Cybex babyskydd innovativa med funktioner som sticker ut från mängden och finns i flera olika färger och modeller att välja mellan. Modeller som Aton 5, Aton M i-Size och den ikoniska Cloud Z i-Size har egna smarta funktioner som fyller alla behov till en förälder redan från start.  Cybex Cloud Z i-Size har kommit i uppgraderade varianter som heter Cloud Z2 i-Size och Cloud T i-Size och är nya babyskydd från Cybex.  Ett par andra populära babyskydd för nyfödd från Cybex som lanserats på senare tid är Cybex Aton S2 i-Size och även Cybex Aton B2 i-Size.

Cybex babyskydd kan installeras smidigt med bilbas som monteras med bilens ISOFIX fästen. Installera basen på sätet och klicka enkelt i eller ur babyskyddet. Cybex Aton 5 har en bilbas som antingen kan installeras med isofix-fästena eller med bilens bilbälte.
Cybex Aton M och Cloud Z2 är i-Size godkända babyskydd vilket innebär att de uppfyller en nivå av säkerhet tillsammans med ISOFIX bas. 

Alla av Cybex babyskydd kan enkelt klickas på vagnen med adaptern vilket ger dig ett smidigt travel system. Ta ur babyskydd från bilen och fäst på vagnen och fortsätt din färd. Till Cybex Priam barnvagn ingår dessa adapters i komplett vagn.