FRI FRAKT ÖVER 499:-
PRISGARANTI
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS
BUTIK I STAFFANSTORP
♡ BUGABOO SUMMER SALE - 10-20% rabatt på utvalt
Cybex Åkpåse Platinum Leaf Green
Cybex Åkpåse Platinum Leaf GreenCybex Åkpåse Platinum Leaf GreenCybex Åkpåse Platinum Leaf GreenCybex Åkpåse Platinum Leaf Green
Cybex

Cybex Åkpåse Platinum Leaf Green

Pris 1 444 SEK (1 699 SEK)
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 1 444 kr

Platinum åkpåse är en varm och vattentålig åkpåse som håller ditt barn bekvämt i sin barnvagn - även i temperaturer så låga som -10°C.
Åkpåsen passar till sittdelen och är lämplig för barn från 6 månader till 3 år, men kan i större liggdelar bäddas ner och göra det mysigt för barnet och håller det varmt och skönt. 

- Justerbar huva
- Ventilationsblixtlås
- Reflexsömmar
- 4-vägs dragkedja (öppna åkpåsen från båda sidor)
- Tryckknappar håller åkpåsen på plats
- Passar alla selessystem på barnvagnar

Åkpåsen har en justerbar huva som automatiskt flyttas till rätt höjd när du anpassar selen till ditt växande barn, för extra enkelhet. Den är också kompatibel med alla barnvagnar tack vare öppningar i selen som designats för en universell passform. Vid basen av åkpåsen finns ett ventilations-blixtlås som kan öppnas för sval luftflöde under varma dagar, och utomhusskor håller sig också utomhus. Tryckknappar låter dig styra öppningsstorleken och förstora öppningen för extra rörelsefrihet eller för att passa din baby till perfektion. Åkpåsen kan öppnas från båda sidor med de användarvänliga 4-vägs dragkedjorna, och den främre delen kan tas bort för att byta ut åkpåsen mot ett mysig sittfoder. En trendig designdetalj skapar uppmärksamhet och får dig att synas när dagarna blir mörkare.

Cybex åkpåse kan tvättas i 30 °C på ett skonsamt program.
Blek inte, torktumla inte.
Åkpåsen är kompatibel med Cybex Platinum Line barnvagnar (Cybex Priam, Mios) och kompaktvagnar (Talos, Balios) samt de flesta av barnvagnar från andra märken.
Tillverkad av 97% polyester och 3% polyamid, fodret och fyllningen är 100% polyester.

Läs recensioner ()

TEKNISK INFORMATION

Märke Cybex
Färg Grön
Tillverkarens Varunummer 523000722