FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
KAMPANJ PÅ POPULÄRA MATSTOLAR FRÅN STOKKE!
AeroSleep Ecolution 2-i-1 madrasspaket 60x120 cm
AeroSleep Ecolution 2-i-1 madrasspaket 60x120 cmAeroSleep Ecolution 2-i-1 madrasspaket 60x120 cmAeroSleep Ecolution 2-i-1 madrasspaket 60x120 cmAeroSleep Ecolution 2-i-1 madrasspaket 60x120 cm
AeroSleep

AeroSleep Ecolution 2-i-1 madrasspaket 60x120 cm

AeroSleep Ecolution två-i-ett paket är ett madrasspaket med madrass och ett 3D-madrasskydd. Med AeroSleeps innovativa och överlägsna 3D-teknik kan ditt barn andas fritt i en säker och hälsosam sovmiljö med perfekt stöd för ryggen. ECOlution är det miljövänliga och hållbara paketet från AeroSleep och är Certipur godkänd, ÖkoTex 100 klass 1 och TÜV Rheinland-certifierad, tillverkad i Europa. 

3D-madrasskyddet består av tre lager som alla har en viktigt roll för att hjälpa ditt barn att sova säkert. 3D-strukturen är det översta lagret och garanterar fri andning och hjälper till att hålla en jämn temperatur under hela natten.
Det mellersta lagret suger upp eventuellt läckage och håller barnet torrt. 
Det nedersta lagret stoppar vätska att rinna ner till madrassen och fungera samtidigt som ett hygienisk stopp mellan skyddet och madrassen, och skyddar mot bakterier och allergener.

AeroSleep madrass:
- ECO-märkt madrass med hög kvalitet
- Svalt, lyxigt madrassöverdrag i TENCEL®, ett antibakteriellt naturmaterial som motverkar bakterietillväxt och dålig lukt
- Dragkedja följer med till madrassöverdraget, tvättbart i maskin 60° C
- Tillgänglig i flera storlekar, denna artikel är 60x120 cm där madrassen är 10 cm tjock.

För bästa luftgenomströmning och maximal utnyttjande av madrasspaketet: komplettera med AeroSleeps egna dra-på lakan (köpes separat). 

TEKNISK INFORMATION

Märke AeroSleep