FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
♥︎ ELVIE STRIDE Elektrisk bröstpump - NU 15% rabatt
Emmaljunga KITE 250 sittvagn Outdoor Black
Emmaljunga KITE 250 sittvagn Outdoor BlackEmmaljunga KITE 250 sittvagn Outdoor BlackEmmaljunga KITE 250 sittvagn Outdoor BlackEmmaljunga KITE 250 sittvagn Outdoor Black
Emmaljunga

Emmaljunga KITE 250 sittvagn Outdoor Black

Pris 4 995 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS

Emmaljungas mest kompakta sittvagn. Emmaljunga Kite 250 är en smidig, lätt och kompakt sittvagn som är stor och liten på samma gång. I Kite kan en fyraåring sitta riktigt bekvämt och ändå får du med vagnen på resande fot. 

Kite har ett extra långt ryggstöd på hela 62-68 cm lång (68 cm i uppfällt läge, 32 i nedfällt) med en maxvikt på 22 kg vilket gör att de flesta barn får plats i den utan några utmaningar. Ramen är gjord av högsta kvalitet i Hydro Reduxa aluminium. 

Kite är unik i dess konstruktion och uppbyggd av högpresterande rep som bland annat används för kite-surfing, i fallskärmar och klättring och ger dig en enastående stabilitet samtidigt som en enkelt kan tas med på resan.

Suffletten har ett UVP 50+ solskydd och skyddar som solens starka strålar. Hjulen är punkteringsfria och tillverkat i det tåliga solight ecco-däck. 

Tänk på att barnet alltid skall vara fastspänt i vagnen vid användning. 

Mått hopfälld: 48x25x56 cm
Vikt: 7,9 kg
Maxvikt varukorg: 5 kg
Maxvikt: 22 kg

TEKNISK INFORMATION

Märke Emmaljunga
Färg Svart