FRI FRAKT ÖVER 499:-
PRISGARANTI
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS
BUTIK I STAFFANSTORP
♡ BUGABOO SUMMER SALE - 10-20% rabatt på utvalt
Britax i-Size bilstolspaket
Britax i-Size bilstolspaket
Britax

Britax i-Size bilstolspaket

Baby-Safe 3 i-size är ett toppmodernt babyskydd från Britax med en långvarig komfort som du använder babyskyddet från födseln upp till ca. 15 månader (83 cm/13 kg). Baby-Safe 3 har en patenterad teknik för ett planare sittläge vilket ger den mest optimala kombinationen av säkerhet och komfort till ditt barn. Utöka smidigheten med att välja till isofix bilbasen Flex Base iSense som kan roteras 90 grader mot den öppna bildörren - Flex Base iSense kan också användas till nästa nivå av bilbarnstol vilket ger en lång användning av bilbasen. Med basen möjliggörs en snabb och enkel installation med isofix i din bil.

Spädbarnsinlägg ingår till babyskyddet, inlägget har en teknik som möjliggör det plana sittläget och garanterar en ergonomisk position med en fortsatt bra komfort för in bebis. Inlägget är avtagbart och kan justeras och plockas bort i takt med att ditt barn växer.
Huvudstödet är justerbart och kan enkelt höjas vilket ger mer utrymme i takt med att din bebis växer.

När babyskyddet är installerat på Flex Base iSense låter rotationsfunktionen dig att vrida babyskyddet mot den öppna bildörren, det gör det extra enkelt för dig att lyfta i eller ur ditt barn eller att ta ur babyskyddet för att fästa det på barnvagnen. 

- Babyskyddet används från nyfödd till cirka 15 månader (13 kg/83 cm)
- Ny modell som passar de flesta vagnar med adapters (passande adapter ingår till Britax Smile 3)
- Inlägg för nyfödd ingår
- Fempunktssele
- Justerbart handtag
- Sufflett/solskydd
- i-Size godkänd 
- Audiovisuell indikation - tydligt klickljud som säkerställer korrekt installation
- Patenterad lutningsteknologi
- Maximal smidighet - rotera basen enkelt och minska påfrestning för din rygg

Om babyskyddet inte används på isofix basen Flex base iSense kan det installeras med bilens trepunktsbälte, är också extra smidigt om du flyttar stolen mellan olika bilar som inte har isofix.

Mått:
Vikt: 4.6 kg
Höjd: 58 cm
Bredd: 44 cm
Djup: 67 cm
 

Britax Dualfix 5Z en är bilbarnstol du kan använda från ca. 3 månader upp till 4 år (61 cm - 105 cm) och är den perfekta uppföljaren att använda efter ditt Baby-Safe 5Z babyskydd

Britax Dualfix 5 är uppföljaren till babyskyddet Baby-Safe 3/5Z i-Size och är nästa stol som du kan installera på isofix bilbasen (köpes separat) när ditt barn vuxit ur babyskyddet. Dualfix 5Z kan endast användas ihop med isofix basen och kan ej installeras med bilbälte.

Bilbarnstolen ger ett förstklassigt skydd och mysig komfort under många bilfärder fram till ca. fyra års ålder, Britax Dualfix 5Z uppfyller den senaste säkerhetsstandarden i-Size.

Dualfix 5Z lämpar sig till barn från cirka 3 månaders ålder upp till cirka 4 år ifall man inte börjar sin resa med babyskyddet. Bilbarnstolen kan anpassa sig i takt med att ditt barn växer och bidrar till en hög bekvämlighet och maximalt skydd. Stolen kan justeras i sex olika lutningspositioner.

Smidig 90-graders rotation
Ditt barn kan enkelt lyftas i eller ur stolen tack vare den smidiga rotationsfunktionen. Vrid stolen mot den öppna bildörren och spänn fast ditt barn med en minskad påfrestning för din rygg.

Maximal säkerhet
Dualfix 5Z har djupa sidokrockskydd vilket fungerar som en skyddande barriär mot den kraft som kan uppstå vid en sidokollision. Detta hjälper till att minska skaderisken ytterligare vid kollisioner. Nackstödet är V-format och är speciellt framtagen för att kontrollera ditt barns huvudrörelser, stödet garanterar optimalt skydd vid en sidokollisioner samtidigt som det ger extra komfort till ditt barn. Du kan enkelt justera både nackstöd och sele från stolens framsida.

- Maximal inbyggd säkerhet 
- Fempunktssele
- Skyddande axelmuddar
- Sidokrockskydd
- Smidig 90-graders rotation
- Kan användas från ca. 3 mån upp till 4 år (19 kg maxvikt med vario isofixbas)
- Från 61 cm - 105 cm
- i-Size godkänd
- Flera olika lutningslägen

Läs recensioner ()

TEKNISK INFORMATION

Märke Britax
Åldersrekommendation 0 - 4 år
Maxvikt 22 kg
Sittdel Ja
Garanti 2 år
Hjul 4
Hjul typ Punkteringsfria