FRI FRAKT ÖVER 499:-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
BUTIK I STAFFANSTORP
KAMPANJ! -20% CYBEX GAZELLE S

4topptips.jpg

Topp 4 bästa köpen till min nyfödda bebis

 

 1. Barnvagn: En bra barnvagn är oftast det första man tänker på när man ska bärja boa för bebis. Förutom att barnvagnen ska ge komfort och vara en trygg plats för för den nyfödda är det kanske även stil och design som ska uppfylla era krav. Men viktigt för de flesta är att se till att välja en stabil och lättmanövrerad modell med bra fjädring och justerbara säkerhetsbälten som kan justeras i takt med att bebis växer.

  Det är också praktiskt om barnvagnen kan fällas ihop enkelt för transport och förvaring. Tänk på att utgå från familjens livssituation när ni väljer vagn, fundera ut tillsammans vad som egentligen är viktigast för er vid valet av vagn?

   

 2. Barnsäng: En bra och säker babysäng är viktigt för en bebis goda sömn. Se till att madrassen är fast och passar sängens storlek för att minska risken för kvävning eller andra faror. Ett bra alternativ till babysäng är en bedside crib, samsovningssäng, som erbjuder närhet och trygghet för föräldrar och nyfödda.

  Genom att fästa säkert intill föräldrarnas säng möjliggör den enkel tillgång för nattliga matningar och tröst.

   

 3. Babymonitor: En babymonitor ger föräldrar lugn och möjlighet att övervaka sin bebis även när de inte är i samma rum. Det finns olika typer av babymonitorer, med både ljud- och videoövervakningssystem.
  Välj en modell som passar er och som har en tillförlitlig signal och räckvidd.

   

 4. Bröstpump: Om du planerar att amma kan en bröstpump vara ett ovärderligt verktyg. Den hjälper till att uttrycka och lagra bröstmjölk för att ge näring till din bebis när du inte är tillgänglig.
  Välj en bröstpump som är bekväm att använda och som passar dina behov.