FRI FRAKT ÖVER 499:-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
BUTIK I STAFFANSTORP
BARNVAGNSPAKET! BRITAX SMILE 5Z DUOVAGN 10 995:-
Axkid sittdyna by AeroMoov bilbarnstol
Axkid sittdyna by AeroMoov bilbarnstolAxkid sittdyna by AeroMoov bilbarnstolAxkid sittdyna by AeroMoov bilbarnstolAxkid sittdyna by AeroMoov bilbarnstol
Axkid

Axkid sittdyna by AeroMoov bilbarnstol

Pris 499 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS

Axkid Cooling pads är designade för att minska risken för överhettning och hålla barnen bekväma i bilbarnstolen under varma dagar. Dynan använder en unik 3D-teknologi som avleder överskottsvärme och skapar ett lager av svalkande luft mellan barnet och bilbarnstolen. Dessa kylpads absorberar fukt och svett, är mjuka, bekväma och maskintvättbara. De passar till alla bakåtvända bilbarnstolar från Axkid och är tillverkade av ekologisk bomull samt är återvinningsbara.

Den 3D-honeycomb strukturen skapar luftutrymme runt barnets rygg, ben och huvud och säkerställer konstant luftcirkulation och hög komfort. Detta förhindrar överhettning, vilket är särskilt viktigt under varma sommardagar. Genom att kombinera AeroMoovs expertis på Air Layers med Axkids kunskap om bakåtvända bilbarnstolar, erbjuder Axkid Cooling Pads hög komfort och kvalitet. Dynorna levereras i två delar för att täcka både sätet och nackstödet. De är kompatibla med olika modeller av Axkids bakåtvända bilbarnstolar och är tvättbara och snabbtorkande. Dessutom är de OekoTex 100 klass 1-certifierade, vilket garanterar att de är fria från skadliga ämnen för barnets säkerhet. Axkid sätter säkerheten i första hand för att säkerställa en trevlig och trygg upplevelse för barnet även under varma förhållanden.
Passar till: Axkid ONE, Axkid Minikid 1, Axkid Minikid 2, Axkid Modukid Seat, Axkid Move, Axkid Rekid och Axkid Wolmax. Passar även till andra bakåtvända bilbarnstolar på marknaden. 

Läs recensioner ()

TEKNISK INFORMATION

Märke Axkid
Färg Svart
Tillverkarens Varunummer 805201