FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
KAMPANJ PÅ POPULÄRA MATSTOLAR FRÅN STOKKE!

Thule

Thule barnvagnar, cykelvagnar och joggingvagnar

Thule, grundat 1942, har skapat barnvagnar och tillbehör som främjar en aktiv livsstil i svenska miljöförhållanden. De erbjuder joggingvagnar, cykelvagnar och barnvagnar som är säkra, flexibla och snygga. Deras sportmodeller finns i både singel- och duoformat, så att du kan ta med ditt barn på en löprunda eller promenad i en smidig joggingvagn, eller skaffa en syskonvagn i smidigt format och ta med två barn på utflykt. Multisport- och cykelvagnarna från Thule ger dig möjligheten att ta med dig babyn ut när du vill cykla eller åka längdskidor.

Thule erbjuder också en lång lista av tillbehör och hela kit som du kan köpa till för att anpassa din vagn efter dina och ditt barns behov. Den sportiga grundmodellen gör att din vagn blir ett uppskattat inslag i ditt aktiva liv. Du kan till exempel köpa till en bärstol i ryggsäcksformat, så att du kan gå på upptäcktsfärd i mer otillgängliga miljöer och ditt lilla barn sitter tryggt på din rygg.

Med Thules barnvagn som är den flexibla Thule Sleek gör man entré i barnvagnsvärlden på riktigt. En barnvagn som går att använda från nyfödd och sedan ha möjligheten att göra till syskonvagn på ett smidigt sätt. Allt med den där kända Thule kvalitén.

Så oavsett om du vill använda vagnen som barnvagn, cykelvagn, joggingvagn eller ta med den i skidspåret så finns det en Thule vagn för er. Thule ger dig möjligheten att leva fullt ut.