FRI FRAKT ÖVER 499 :-
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
BRITAXKAMPANJ! - Erbjudande på utvalt sortiment fr. 2995:-

Thule

THULE - VAGNAR FÖR NORDISKA FÖRHÅLLANDEN

Thule grundades 1942 och har sedan dess skapat barnvagnar och tillbehör som främjar en aktiv livsstil i svenska miljöförhållanden. Tanken bakom varje modell bygger på passionen för hälsa, friluftsliv och uteaktivitet, och en önskan om att varje barn ska kunna få upptäcka världen sittandes i en trygg och säker barnvagn. Thule ger dig möjligheten att leva fullt ut. De flesta av dessa sportmodeller finns i såväl singel- som duoformat. Ta med ditt barn på en löprunda eller promenad i en smidig joggingvagn, eller skaffa en syskonvagn i smidigt format och ta med två barn på utflykt. Multisport- och cykelvagnarna från Thule är säkra, flexibla och snygga. Med en sådan kan du till och med ta med dig babyn ut när du vill cykla eller åka längdskidor.
 

ANPASSA DIN VAGN EFTER DIG - INTE TVÄRTOM

Thule har en lång lista av tillbehör och hela kit som du kan köpa till för att anpassa din vagn efter dina och ditt barns behov. Den sportiga grundmodellen gör att din vagn blir ett uppskattat inslag i ditt aktiva liv. Köp till en bärstol i ryggsäcksformat. Då kan du gå på upptäcktsfärd i mer otillgängliga miljöer och ditt lilla barn sitter tryggt på din rygg och kan även sova en stund när intrycken blir alldeles för många.

Med Thules nya och flexibla barnvagn Sleek gör man entré i barnvagnsvärlden på riktigt. En barnvagn som går att använda från nyfödd och sedan ha möjligheten att göra till syskonvagn på ett smidigt sätt. Allt med den där kända Thule kvalitén.

 

THULE - MULTIFUNKTIONSVAGNAR

- Active with kids. Oavsett om du vill använda vagnen som barnvagn, cykelvagn, joggingvagn eller ta med den i skidspåret så finns det en Thule vagn för er.