FRI FRAKT
SNABB LEVERANS
FÖRLOSSNINGSGARANTI
PRISGARANTI
STORT SORTIMENT
KAMPANJ! LEKSAKER UPP TILL 40%

Britax Smile 5Z: Den ultimata barnvagnen för alla äventyr

Från födseln till 4 års ålder: Britax Smile 5Z är den perfekta barnvagnen för familjer som vill ha en smidig vagn all-around vagn som passar flera olika behov. Den är utrustad med alla funktioner som du behöver för att ge ditt barn en bekväm, säker och framförallt enkel resa, oavsett om du är ute på stan, i skogen eller på andra äventyr.

Bmile 5Z: Den perfekta barnvagnen för alla äventyr

Smile 5Z är den senaste vagnen och har fått de bästa uppdateringarna hittills som Britax Römer lyckats utveckla från Britax Smile 2 till nu 5Z modellen. Modellen är nu en extra flexibel vagn med låg vikt, är lättanvänd, fällas ihop kompakt med sittdel på, och den är fristående när den är hopfälld. Den har också en smal design som gör att den är lätt att ta med sig i trånga utrymmen.

Smile 5Z har en rymlig liggdel som är perfekt för nyfödda barn. Liggdelen är utrustad med en mjuk madrass och en utfällbar sufflettkeps som skyddar ditt barn från sol och vind. Sittdelen är också bekväm och har ett justerbart ryggstöd som kan fällas till ett fullt liggläge. Smile 5Z är en uppdaterad version av Britax Smile 3 och Britax Smile 4. Den har en ny design med en mer modern look, flera nya funktioner såsom punkteringsfria hjul, större sittdel & liggdel, dragkedjor på liggdel och stabilare chassi.

NYA SMILE 5Z

✔ Större, rymligare liggdel

✔ Ny design på ventilationsluckorna

✔ Liggdelslocket har fått dragkedja

✔ Mer stilren & updaterde färgval