FRI FRAKT ÖVER 499:-
PRISGARANTI
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS
BUTIK I STAFFANSTORP
♡ BUGABOO SUMMER SALE - 10-20% rabatt på utvalt
Filibabba Barnresväska Första simningen
Filibabba Barnresväska Första simningenFilibabba Barnresväska Första simningenFilibabba Barnresväska Första simningenFilibabba Barnresväska Första simningenFilibabba Barnresväska Första simningen
Filibabba

Filibabba Barnresväska Första simningen

Pris 829 SEK
PRISGARANTI
FRI FRAKT ÖVER 499:-
FÖRLOSSNINGSGARANTI
SNABB LEVERANS

Klara, färdiga, gå! Med din FILIBABBA resväska kan du utan problem rulla in i din semester, eftersom det finns plats för (nästan) alla dina skatter.
Med imponerande 30x40x15 cm har denna  resväska den perfekta handbagagestorleken och är tillräckligt stor för att du ska kunna packa dina favoritkläder. Nu behöver du bara dra ut teleskophandtaget, ta med din favoritnallebjörn och du är redo för semester! Resväskan  har allt en barnresväska behöver: från bagageremmar och en nätficka för småsaker på insidan till ett praktiskt topphandtag, det lättrengjorda övermaterialet av återvunnen RPET och ett integrerat hjulsystem.

​​​​​​​Mått: 30x40x15

Vad är RPET? Den här söta resväskan är tillverkad av RPET, som är polyestertyg tillverkat av återvunnen plast. Plasten samlas in, rengörs, krossas och spinns sedan till tråd och görs till tyg. När man använder återvunnen PET i stället för ny polyester kan vi ta bort plast från naturen och ge materialet en andra chans!

Läs recensioner ()

TEKNISK INFORMATION

Märke Filibabba
Färg Beige/Sand
Tillverkarens Varunummer FI-03054